Pretraga

Format: 2024-05-26
Format: 2024-05-26

Naše informacije

Radno vrijeme
Ponedjeljak - Nedjelja
08:00 h -15:00 h
17:00 h -20:00 h
Adresa
Podvrtaje 65
22 243 Murter, Hrvatska
Kontakt
T: 00385 (0)22 436 544
F: 00385 (0)22 436 545
E: josip@murter-kornati.com
W: www.murter-kornati.com

Izleti na Kornate

Izleti na Kornate - Nacionalni park KornatiKornatski otoci su otočni raj Mediterana, najgušća otočna skupina na cijelom Sredozemlju, iznimni jer su sa svojom sirovom ljepotom ostali netaknuti od razvoja modernog doba. Smješteni su u srednjem dijelu hrvatsog Jadrana u blizini otoka Murtera.
Zbog izuzetne prirodne ljepote, velike razvedenosti obale, očuvane prirode te bogatog morskog ekosustava, veći dio Kornatskih otoka je proglašen nacionalnim parkom.

Izleti na Kornate iz Murtera su posebno zanimljivi jer Murter svojom lokacijom predstavlja točku koja je najbliža nacionalnom parku Kornati. Takva lokacija omogućava kvalitetniji izlet na kojem se obilazi najveći dio parka, više vremena provodi na kupanju i razgledanju, a manje vremena u vožnji. Murter nazivaju i "metropolom" Kornata, jer su  njegovi stanovnici vlasnici gotovo svih kornatskih otoka.

Nudimo Vam različite brodove i različite rute izleta na Kornate. U sezoni (srpanj, kolovoz) svi brodovi uglavnom voze izlete svaki dan. U predsezoni i podsezoni (svibanj, lipanj, rujan, listopad) je ponuda izleta uglavnom bazirana na grupama kojima se mogu priključiti i individualni izletnici.
 

Brod Barbarinac - Izlet na Kornate - Murter - Kornati Brod Re di Mare - Izlet na Kornate - Murter - Kornati Brod Torcida - Izlet na Kornate - Murter - Kornati
Brod Barbarinac
Brod Re di Mare Brod Torcida

 

Brod Otac Božidar - Izlet na Kornate - Murter - Kornati Brod Račić - Izlet na Kornate - Murter - Kornati
Brod Otac Božidar
Brod Račić